Nazorg

 

We zijn een nieuw jaar ingegaan en daarbij horen de mooiste en liefste wensen, die wij ons maar bedenken kunnen: laat 2017 een jaar zijn dat er mag zijn!!

En wij beginnen dit jaar goed met een spreker van buiten, die ons met zijn verhaal 2x een uur zal boeien! En heel wat wijzer zal maken, want het is niet zo maar een verhaal: het bestaat uit verhalen van mensen die hiermee gesteund worden, troost vinden en hulp krijgen van elkaar. Hij heeft het ook al verteld op een bijeenkomst van Klokhuis -en diverse andere plekken- en nu hier vanavond bij AGA.

Even voorstellen: Sander van der Meer.

Politieagent bij het korps in Haarlem (al 25 jaar) en daarnaast ook de laatste 15 jaar werkzaam als Algemeen directeur van Digitale

Nazorg. Maar laat ik hem op voorhand zelf aan het woord laten:

“Tijdens mijn werk kom ik veelvuldig in aanraking met diverse uitvaartgerelateerde zaken en met o.a. nabestaanden die graag toegang zouden willen hebben tot gegevens die zijn opgeslagen op apparatuur van de overledene. Men wil graag beschikken over de administratie van de overledene voor de afwikkeling van zijn of haar zaken tot het verkrijgen van toegang tot alle foto's van hun dierbaren. Vanuit mijn expertise is de bijzondere en unieke dienstverlening Digitale Nazorg ontstaan. Tijdens mijn presentatie vertel ik graag meer over de kansen, (on)mogelijkheden, privacy, digitalisering, cybercrime en identiteitsfraude maar ook hoe onze unieke dienstverlening kan helpen bij alles wat maar met ‘dierbare data’ te maken heeft. In deze presentatie zit ook zeker wat humor dus niet alleen zware kost.)”

Vanuit de politie en zijn bedrijf is het slachtofferhulp, en kunnen zij iets betekenen  voor ons allen, en de nadruk ligt vanavond dus ook op het toegankelijk maken/krijgen van “dierbare data” (vgl.crash harde schijf in welke omstandigheid dan ook), identiteitsfraude (opsporing verzocht e.d.), beveiliging, kostenbesparing (wat loopt er event. allemaal door en waar moet je aan denken enz.enz.) En zijn stelling is: als wij je niet kunnen helpen, dan lukt het niemand!!

Wij denken dat dit een unieke avond kan worden en zeker aan het begin van 2017: zorg dat jij er bij bentzoals altijd:De 2e avond in de maand; inloop vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur start van het programma. Tip: je kan je voorbereiden door vooraf te kijken op www.digitalenazorg.nl

Wij zien elkaar: 14 januari 2017 in het

SPG-gebouw                    

Stationsplein 129,            

1703 WE Heerhugowaard 

(dit is op de zelfde plaats als wat voorheen Bevelandseweg 200 was).

Tot kijk!

Het AGA-team.

 Naamloos 1