Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw naderen met rasse schreden.

Maar: Zaterdag 12 december  a.s. is het AGA!

Vervolg  Foto’s:

We hebben zowel op de iPad en iPhone als op de computer een update gehad. Beide updates begeleid en besproken en een belangrijke wijziging (iPhoto naar foto’s) half behandeld. Vandaag maken we dit af en maken we ook de balans op: is het allemaal gelukt of zijn er nog problemen?

Vragenuurtje en uitleg lopen hier door elkaar, maar uiteindelijk moet het antwoord zijn: gelukt!

Her en der zal het ook wennen zijn en misschien ook gemis, maar de ontwikkelingen gaan gewoon door. Foto’s is beslist niet zo maar iets, Apple gaat er gratis mee verder en vorig keer waren er al diverse enthousiaste geluiden. Mark helpt ons er weer bij (en Ton): zorg dat je niets mist en de goede vragen stelt! Mark kijkt ook nog naar niet prijzige of ingewikkelde alternatieven, of gewoon  Photoshop.December2015

Maar eerst krijg je bij binnenkomst een nummertje. Dat is je lot en hiermee kan je heel traditioneel een kerststukje winnen. Beslist niet voor iedereen, maar als je geluk hebt….

En zonder lot, maar wel per inschrijving en € 5,- ben je 12 maart a.s. verzekerd van een plekje waar je informatie krijgt  en een demonstratie over 3D-printen en 3D-tekenen. En als je heel enthousiast wordt kan je hier ook mee verder: zelf de apparaten bedienen enz. en steeds kundiger worden zonder al te veel kosten.

We worden daar ontvangen door André van Rijswijk en ook ons eigen AGA-lid Anne Hoogland doet mee. (Hij was daar al vaker en heeft dit ook geregeld).

De avond is bij de Kaasfabriek, het Fablab op de Pettemerstraat 15, 1823 CW Alkmaar naast HAL 25.

zie ook: www.kaasfabriek.nl  Inschrijven/aanmelden vanaf de AGA-avond in januari. Je hoort er nog meer van!

 

We zien elkaar zaterdag 12 december 2015 a.s.

De inloop is vanaf 19.00 uur.

Het programma start 20,00 uur.

Entrée: € 3,50 + koffie en drankje toe.

 

Bevelandseweg 200,

1703 AX Heerhugowaard.

Zie route: www.gemaccelijk.nl

 

Tot kijk!

Het AGA-team